Team Galakticos 3 önemli ayrılık yaşıyor!

Team Galakticos League of Legends takımından 2 oyuncu ve 1 koç ile yollarını ayırdı!

Şampiyonluk Ligi de dahil olmak üzere pek çok arenada mücadele eden Team Galakticos, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile takımın 3 üyesi ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bu ayrılıklar ile Team Galakticos’tan 2 League of Legends oyuncusu ve bir koç ayrılmış oldu. İşte ayrılıklar hakkında detaylar.

Şu sıralar ŞL’de istedikleri performansı gösteremeseler de pek çok alanda başarılar göstermiş ülkemizin önemli takımlarından Galakticos League of Legends kadrosunda önemli değişiklikler yaşayacak gibi görünüyor. Bu değişikliği başlatan adım ise takımda yaşanan ayrılıklar. Taraflar tarafından resmi olarak yapılan açıklamaya göre Team Galakticos’ta 3 önemli ayrılık yaşanıyor.,

Takımın koçu”mynemosyn”, üst koridor oyuncusu “kebap” ve LoL esporunda adı oldukça duyulmuş nişancı “Ruvelius” takıma veda ediyor. Bu ayrılıkların nedeni ise takım veya oyuncular tarafından paylaşılmış değil. Ayrıca Team Galakticos bu ayrılıklar sonrasında kadrosunu hangi isimler ile tamamlayacağı hakkında da bir açıklamada bulunmadı. Bu konuda bir açıklama yapıldığında bunu sizlerle paylaşıyor olacağız.

Team Galakticos’a kadrosuna katacağı yeni isimler ile katılacakları yeni karşılaşmalarda; oyunculara ve koça ise yeni takımlarında, katılacakları yeni organizasyonlarda başarılar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir